2020. április 15., szerda

Etika 04. 15.

Etika 04. 15.


Sziasztok gyerekek!
Remélem, a szünetben mindenkinek sikerült jókat játszani, pihenni.
Ez a Húsvét kicsit más volt, mint a többi. Mindenki otthon volt.
Többen küldtetek képet az elkészített díszekről. Finom ételeket készíthettetek. Biztosan volt, aki ebben is segédkezett. Ajánlottam jó kis játékokat, kísérleteket, időkitöltőnek. Vajon ki, melyiket próbálta meg? Kinek melyik tetszett?
Akinek van még kedve, bármikor vehet ötleteket a blogunkról, a IV. 7-ei napközi oldalról.


Az elmúlt órán is ügyesen szőttétek a történetet, és aranyos rajzokkal egészítettétek ki. Arra kérlek benneteket, hogy megint dolgozzunk közösen!
Most gondoljátok át, miket kérdezgetnétek egymástól így szünet után! Biztosan nagyon kíváncsiak vagytok a többiek történeteire. Vajon ki, mit csinált otthon? Kivel játszott? Kivel beszélt telefonon? Mit szerettetek volna még csinálni, ha bármit megtehettetek volna?
Ha valaki szeretne egyik osztálytársától megkérdezni valamit, most megteheti. Itt is tudtok beszélgetni a szünetről. Kérlek benneteket, hogy írjátok oda, hogy kitől kérdezitek. Utána ő válaszol. Jó kis móka!!!
Írjátok le a szünidei időtöltéseiteket erre a közös oldalra! Rajzoljatok is hozzá a füzetbe! Válaszoljatok a feltett kérdésekre egymásnak!
A titkos közös oldalunkat a következő képre kattinva érhetitek el.
https://lisztferenc-my.sharepoint.com/:w:/g/personal/csikos_andrea_lisztferenc_hu/EXa55JsncmFIsg6FeI6XqlcBO6GPX_vTTrp-LngxxbpavA

A képeket is próbáljátok meg beletenni! Egy kis segítség ehhez: A  képet el kell menteni a gépre. A BESZÚRÁS szóra kattintva ki lehet keresni a gépről a képet a tallózás alatt. Arra figyelni kell, hogy egymás írásába ne nyúljatok, mert véletlenül ki lehet törölni!

Nagyon várom a közös beszélgetéseket, húsvéti történeteiteket!

Andi néni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése