2020. március 15., vasárnap

Matematika


Kedves gyerekek!
Üdvözöllek benneteket a digitális munkarenden belül!
Nagyon ügyesen kezeltétek már az internetes oldalakat. Ezután egy ideig így fogunk tanulni. Amikor megbeszéljük, interneten közösen is tartunk órát. A többi dolgot, ílyen formában fogjuk megoldani. Kérlek benneteket, amit tudtok, csináljatok meg önállóan! Ha kérdés van, otthon is segíthet valaki, vagy írjátok meg nekem! Később visszatérünk rá.
Fontos, hogy csak azokat az oldalakat használjátok, amit mi, tanáraitok küldünk nektek!
Jó munkát kívánok!                                                  Andi néni
TÁJÉKOZTATÁS
  • SZÜLŐKNEK: Biztonság mindenekelőtt! Mobileszközök segítségével már szinte bárhonnan képesek vagyunk kapcsolódni az oktatásba. Ugyanilyen könnyen férhetnek hozzá mások bizalmas adatainkhoz, ezért mindig tartsuk be a biztonsági előírásokat, eszközeinket pedig védjük jelszóval, ne adjuk ki adatainkat! Ha szeretnéd tesztelni, mennyire vagy tudatos e tekintetben:

  • GYEREKEKNEK: Rendszeresen tarts szünetet! Lazíts és mozogj egy kicsit! Az iskolában a csengő erre 45 percenként felhívja a figyelmünket. Otthon se maradjon el a szünet! Legalább óránként, másfél óránként tarts pár perc szünetet! Állj fel az íróasztalodtól, nyújtóztasd ki a tagjaid, végezz légzőgyakorlatokat, vagy igyál egy finom teát. Sokan annyira elmerülnek a munkában, hogy még az alapvető szükségleteiket is figyelmen kívül hagyják, és órákig alig isznak, vagy a mosdóba sem mennek ki, csak ha már muszáj. Akármit csinálsz éppen, nem lehet fontosabb, mint a hosszú távú egészséged!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése